it's nothing to cry about

Jag ska snart äta och sen blir det att fara till stallet idag. :) Igår så var jag i stallet och på kvällen så kom Robin, Jonas, Olivia och Henke hit. Det var skitkul!! :) Olivia gick runt och matade alla med godis. Hide and Seek gick på tv och vi började se den. Bara så att alla vet... jag klarar inte att se skräckisar! Jag skrek jättehögt och sen så råkade jag nypa Robin grymt hårt i armen. (a) Haha!

Lisa har köpt biljetter till mig och henne. Vi ska fara och se idol i luleå. Shit vad kul det kmr bli!!! xD Min träningsverk är borta nu. Wihoo! :)

Är det nån som vet vem som har det här numret:0738129207? Han/hon ringde typ kl: 2 inatt. Så jag är grymt nyfiken på vem det är! :) kommentera om ni vet eller skicka ett sms. :)  


FYFAN!!!!!!!!!

Okej, nu ger jag seriöst upp!!! För det första så kan jag knappt gå tack vare träningsvärk, jag är superhungrig men jag orkar inte göra mat, idolbiljetterna är slut så jag måste kanske betala 500:- för det!! :O, jag vill ha godis men då måste jag fara upp till affären, frågade just om nån kan skjutsa mig till affären... nä, jag vill till stallet men jag kan som sagt knappt gå så det blir att fara på lördag och söndag i stället, jag känner för att dunka mitt huvud i väggen och skrika lite, jag fryser och det sista då... på klassfotot ser jag ut som... den FULASTE någonsin!!!!!! jag börjar snart gråta. :'( men nu känns det lite bättre eftersom jag har iallafall fått skriva av mig.

This is the way you left me, I'm not pretending... :)

Nu ska jag göra HK läxan och sen så ska jag sova. ;D Jag vet att klockan bara är typ halv 8 men jag är supertrött!! :( Imorgon har jag sovmorgon så jag kommer att få sova länge! *ÄLSKA... :D

NU!!

Nu slutar vi!!! :D


schoooooooool :(

nu är jag i skolan... okej bara så att alla vet! ;D


idol!

I fredags så var det ju idol och jag älskade "temat" dom skulle ha. Att sjunga en låt som beskrev dom men jag tyckte dom inte valde så personliga. :( Vilken låt skulle ni välja som beskriver er? :) Om jag är nog duktigt för att komma med i idol så ska jag sjunga nån av dom här:

I Will Follow You Into The Dark - Death Cab for Cutie

Johnny Cash - Hurt

Ron Pope - A Drop In The Ocean

Lifehouse - Storm


help? :)

Jag ska beställa klipptid nu på måndag och jag har ingen aning hur jag ska klippa mig. Eller jag vet hur men jag vet inte om jag vågar. :/ Men vad tycker ni? :)

tror ni jag skulle passa i det här? :) snälla kommentera!! :D

Boda borg... <3

baaaaaad update!! I know! :) Idag så har jag, Henke, Sara, Hannis, Steffe, Elin och Jonas varit i boda borg. Det var jag, Hanna och Steffe mot Henke, Sara, Elin och Jonas. Gissa vem som vann? :) VI...(läs:dom) vi klarade 1 bana och dom klarade 3. Men dom var ju en mer... :) Aja, det var skitroligt och sen åt vi på en thai restaurang. Alltså seriöst hur mkt kan man äta? Jag fick asmkt mat och jag åt upp typ en tredje del. Varför är inte alla asiater överviktiga? ;s

Imorgon så kmr kusinerna och då ska vi grilla men jag vet inte om jag ska följa. Det kanske blir att fara till stallet<3 Och så måste jag göra massa läxa. :( Just det jag måste skaffa en prao :) Vi har prao om en vecka... visst är jag ute i god tid? :D

Jag har också fått bekräftelse på resan till oxford och jag och Lisa ska bo i samma rum! <3 Jag har fått den för typ en vecka sen men ingen har sagt nått. :( Men det ska bli såååå himla kul!!! xD

åh.. vad jag längtar!! <3 ;)

Cause you are my heaven

Fan också!! Ni vet när man drömmer och sen när man vaknar och man verkligen tror att det är sant. Jag drömde om det jag verkligen vill ha och sen vaknade jag upp och var totalt lycklig. Jag trodde verkligen att det var sant! Sen så förstod jag att det inte var sant och det kändes som att få ett slag i huvudet! Fan också! FAN!!
I'm STILL praying that you and me might end up together. I'm still wishing and I always will.


helgen...

Ja, i helgen så har jag inte gjort så mkt. I torsdags så for jag på tjejkvällen med mina syskon, min mamma ioch Lisa. Jag och Lisa köpte bara godis för det var så himla mkt folk. Men det var jättekul ändå! :)

Sen i fredags så slappade jag bara hemma och i lördags så var jag i piteå och såg Henke spela. Det var faktiskt roligt att se matchen. O.o Det blev lika men egentligen så borde dom ha vunnit men domarna tog bort ett mål av nån anledning. Stockholmarna filmade så otroligt mkt! Herregud! Och sen så spelade dom jättefult. Dom fick 5 utvisningar på tio minuter! :@ Men Henke var duktig. Han gjorde 3 mål och han springer askul!! Han springer lite som en tjej... ;D

Idag så ska jag gå på en promenad med Hannis och sen så blir det att plugga. Jag måste göra klart engelskan, svenskan, matten och slöjduppgiften. ): Och imorgon är coopertestet och jag är skitnervös!!! Jag kmr dö! :( Okej, nu överdriver jag... jag har verkligen inte den bästa kondisen men jag är inte helt otränad. :)

Aja, nu ska jag och Hannis ut. :D

jag igår... lite sliten :)

DAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMP...!!!!!!!

ÄR DET SÅ SVÅRT ATT FATTA?!! VARFÖR GÖR DU SÅHÄR??!! ÄR DU HEEEEEEEEEEEELT TRÖG I SKALLEN?!!! :@

RSS 2.0