m.m...

Det har varit hur mycket träning som helst med tp och jag har typ ingen ork för nånting :( Och lisa ska bort i helgen så jag kan inte vara med henne :( Men det gick superbra att sjunga idag och jag ska färga håret nu så jag är ändå ganska glad :)

togs för nån dag sedan :D

spy!!

Åh, jag är så nervös för att sjunga imorgon. Även om det bara är för musikgruppen :( Asså, jag vill dö!! NU!!! Mina ben brukar typ skaka och min röst är INTE stadig. Aja, det värsta som kan hända är väl att jag typ svimmar. Nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig.

God natt!


LiSa :)

JaG dRaR nU tIlL lIsA :D sEe YaAaAaAa ;)


cheval :)


Nylita! När vi var på långritt med Annika och Anna :)

Modell :)

Nu kommer mer "modellbilder" :)








Vad tycker ni? :)

modell...

Ibland känner jag för att bli modell :) Fast då måste jag nog bli en stor modell ;D Aja, när jag får det där suget så brukar jag oftast leka lite med Hannas systemkamera. Här är resultatet från ikväll.



Vad tycker ni? KOMMENTERA!!! :D (det är samma bild fast bara snurrad)


Bara klicka...


Första bilden! :D

Den första hästbilden får lilla Busan stå för! :D

Här var hon bara några timmar gammal<3


LÄÄÄÄS!!! :D

Läs hennes blogg! http://mokoko.blogg.se/ Hon är bara bäst!! ;D <3

Happy!! :D

Är nyduchad och nysminkad. Nu ska jag dra till Lisa och ha en rolig kväl som kommer bl.a innehålla Bakning, godisätande, filmer, spel och mycket mer. :) Life can't be better!! :D

My happy face! eh... eller inte ;)

Don't bend, don't break, hell, don't back down

Lisa for just hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Vi hade kul som vanligt och imorgon ska vi ha filmkväll. MYS!!! :D Jag längtar så mycket till helgen. Veckan har varit så lång. :( Aja, men nu så ska jag gå och hyra film. ;D


Lina?

Ja, det är jag som har kommenterat anonymt på Erikas blogg. Innan alla blir arga även fast jag inte tycker att jag kommenterat något dumt, så ska jag berätta varför jag gjorde det. Jag var arg. Förbannad och sårad av Erika och det hände såhär:

Vi blev bästisar redan i förskolan. Vi var jämt tillsammans och gjorde en massa roliga saker tillsammans. Sen hände något. I början var det bara en känsla men den växte starkare och starkare. Jag började vara mera i stallet och Erika blev sur på mig varje gång jag inte ville eller kunde vara med henne. Hon kunde vara väldigt elak men det var ändå jag som sa förlåt. Till exempel när jag for till Umeå med min syster och jag hade tydligen "kaxat" emot henne för det sms:ade hon och sa att jag hade gjort det. Då försvarade jag mig och det slutade med att hon skrev: men sluta klaga då din J*vla bitch tror jag det var. Ändå var det jag som sa förlåt. 

Men iallafall, den här känslan kunde inte försvinna. Erika började dra sig undan från mig och började vara med andra även på skoltid och det sårade mig men jag vägrade att vara som en liten valp och följa efter. Jag pratade med henne om det här men det blev aldrig bättre. Men det värsta hon någonsin har gjort mot mig var att en gång när jag råkade tappa hennes kamera i golvet och den gick sönder (vi satt ner), så sa hon att det inte gjorde någonting men dagen efter så hotade hon med att polisanmäla mig. Och då sa jag förlåt! Gör en sann vän verkligen det? Och just under den här tiden så mådde jag skit och det visste hon. Jag hade berättat varför och hon visste det! Ändå kändes det aldrig som om hon stöttade mig och det var det som sårade allra mest.

Så frågan är: sjönk jag verkligen så lågt som Erika säger? Så nu får ni bestämma själva vem som har gjort rätt och vem som har gjort fel.


Här är inlägget:http://flikkanerikaa.blogg.se/2011/march/vem-ar-lina.html#comment

Bara så att alla förstår... Jag är Lina... och jag ångrar ingenting.

kommentera gärna. Även om ni bara skriver att ni hatar mig.

You hit me twice yeah, but who's counting?

farewell, you don't know me!

Nu ska jag snart fara till stallet och rida. :) Skolan var dryg som vanligt... :( Aja, men imorgon så ska jag och Lisa plugga tsm och på fredag så blir det filmkväll och en massa godis! KUL!!!! :D Nu ska jag i allafall dra för min syrra ska uppdatera sin facebook ofc! ;p

You hit me twice yeah, but who's counting?


Grilla :)

Eftersom jag har typ bott i stallet hela lovet så måste jag följa med och grilla men det blir nog mycisgt ändå! :) Det blir jag, hanna, sara, elin, stefan, lina, börje, eva, henrik, mamma och pappa. :D

I gotta whisper? Cause I can't be too loud

My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.

It's funny that you're calling me tonight
And yes I've dreamt of you too

I should know
Who I am by now
The walk has all been cleared
Your voice is all I hear
If only I would wake
I could have lost myself
In your eyes
And I miss you still




 


bye

nu drar jag till stallet... seeeeee ya! ;)

jag idag ;)

En person som är snygg


Alexander Skarsgård!!!

En bild på din fritid


busan som nyfödd <333

RSS 2.0