bake bake small cake

Har svenska
sitter på internet
aja baja
haha
vem säger aja baja?
förutom jag liksom?

aja, (haha) när jag kommer hem från det hemska som kallas skolan(läs: helvetet) så känner jag verkligen för att baka. Eller det kanske är för att jag är superhungrig? Men jag ska ändå baka ;) Så SARA om du läser det här så handla ingredienserna till Catrines gula kaka så bakar vi när jag kommer hem. Okej? ;D




last class! :D

sista lektionen just nu!! :)

Why oh why?

Nu ska jag börja traska hem från skolan och det som väntar är en hel jäkla massa plugg! :'( Nu ska jag tycka synd om mig själv en liten stund.


promenerar...

tyck synd om mig:

mitt sad(?!) face eller nåt sånt



Everything is okay in the end. If it's not okay, then it's not the end


Mitt liv just nu...

Jag började på grans men pendlingen var superjobbig och grans passade verkligen inte mig så istället så började jag i Älvsbyn på samhälls-samhälls. Det är helt okej men inte superroligt direkt.

Men annars så är livet bra. Jag är kär i min dator och när jag inte håller på och myser med den så är det stallet och plugg mest. ;)

Igår så kom Elin och hämtade mig också for vi upp till stallet. Hon red Beijar och jag red den nya hästen Macahan. Han är superkänslig så jag red barbacka i grimma. Det hela slutade såklart med mig som faller av och Elin som skrattar åt mig. Så nu är jag skyldig Elin en tårta. MUMS!! :D

Idag efter skolan så blir det ridlektion med Agnes och Fanny. :D

I helgen så ska jag hinna en massa roliga saker (förutom plugget)

Jag ska:
Plugga! - historia, psykologi, engelska och matte.
Rida, stallet
Vara med Alexsandra & Elin.
Hinna se klart The Mentalist

osv.


Just nu sitter jag och dreglar över dom här skorna... för dom finns i MIN STORLEK!!! Fattar ni?! Så jag bara MÅSTE ha dom! Vad tycker ni om dom? :)

Nu kommer min lärare som tror att jag pluggar (hehe), jag uppdaterar mer när jag kommer hem. :)

Here we go

Okej... Nu är jag tillbaka.

Jag har inte skrivit någonting i bloggen på hur länge som helst men det handlar om en massa skit som hände i sommar och nu i början av skolstarten så jag orkade helt enkelt inte.

Men nu är jag här igen och ni blir inte av med mig ;)

RSS 2.0