Schooooooool!

Det är sista lektionen och nu sitter hela klassen i datasalen. 

bara så att alla vet liksom. 

:)
 


G'natt

Zzzz.... just det, Louise och lilla bebisen kom ju hit idag. Hon är gravid i 5:e månaden och det syns ju knappt! :O Aja, g'natt... ;)


HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Okej, för er som inte vet så klassas Amnesia som ett av världens läskigaste spel, men seriöst!? Alltså ni MÅSTE kolla!!!! I början är det segt men sen så börjar han skrika "tjejskrik" och på slutet så början han typ gråta... SÅ JÄVLA KUL!!! KOLLA IN NUUUUUUU!!!!!


Aloha!

Idag så har det varit en seg och lång skoldag. :( Alltså man vill bara dö! Men nu är det ju över och imorgon så är det kortdag!! :D Då ska jag till stallet. OFC! När jag kom hem så flamsade jag med the sisters och sen så gjorde jag och pelin kola. MUMS! ;D Sen så har jag också tittat på klänningar till julafton. Jag funderar, men jag har hittat några fina. :)

Carrie SEK 699, Jarlo - NELLY.COM

Red Cross over top dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM


Det är så svårt att veta men jag vill inte ha ett fodral för jag har så timglasformad figur (vilket med andra ord betyder...)= jävligt stora höfter! :/

På musiken så kan man välja att sjunga/spela någonting för våran lärare så kan man kanske höja betyget och jag har äntligen valt låt! ;) 

I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart

Det är så långt jag ska sjunga. :)  

Shopping! :D

Igår så var jag och shoppade med Lisa och hennes familj i luleå. Det var skitkul men jag och Lisa har verkligen dåligt lokalsinne. Vi gick vilse i smedjan!! HAHA! ;D Jag hittade lite smink och sånt till mig själv också hittade jag julklappar till Hanna, Sara och Elin. Lisa köpte också lite smink och sånt. Hon köpte också en kofta och leggings. Vi åt på boon thai och om du inte har ätit där så borde du prova! Supergott!! :) 

Just nu är jag i datasalen i skolan. Egentligen ska jag plugga men det orkar jag inte. ;> Efter skolan så ska jag plugga med Lisa hemma hos mig. Och efter det så ska jag till stallet på kvällen. :D 

RSS 2.0